Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2014 18:14 - Армията на Уестсайдско Село
Автор: absurdut Категория: Забавление   
Прочетен: 909 Коментари: 0 Гласове:
0



  Уестсайдската армия

Армията на Уестсайдско Село е професионална. Млада е все още, но притежава солиден опит. Досега е водила 3 войни срещу съседни села: Бреница,Гривица и Горталово. Взимала е участие и в грандиозни конфликти като великата война на селата и последвалата я Втора Селска Война. В момента числеността й се равнява на 17 души - 3-ма висши офицери, 5-ма старши офицери, 5-ма младши офицери и 2-ма сержанти и 2-ма кадрови войници. За повече справки виж Военни звания в Армията на Уестсайдско Село.

image  


Уестсайдси войник 
по време на тренировка
(скрит зад ъгъла)

Структура Армията се дели на 3 части - сухопътни воиски, военновъздушни сили и окопни сили. До 2020 се очаква и внедряването на т.нар. "Железопътни войски", но тяхната структура и състав са все още тайна.

Сухопътни воиски Сухопътните воиски са основната част на армията. В случай на военен конфликт те имат първата дума и първи серат в окопите.



Въоръжение: Въоръжение на пехотата 1.АУГ (Авточатична Уестсайдска Гръмохвъргачка). Това е основното стрелково оръжие на пехотата. Калибърът е стандартен 7.62x39. Ефективното разстояние на стрелба е 500 метра. Изстрелва концентриран бонбон Ментина. Към оръжието може да се прикачи подцевна лопата, копаеща със 120 сантиметра/минута.

2.Кукурузница (картечница, която изстрелва мамулени зърна). Механизмът е по-простоват от този на Автомат калашников. Изключително мощно оръжие. Скоро ще замени всички модели картечници.

3.M-1 Чехлохвъргачка - Основно противотанково оръжие. "Пъдпъдък". Зенитна противовъздушна кукурузница. Сваля самолети на гигантски разстояния заради олекотените царевични зърна.

4.Бомби Ментина - Произведени в Уестсайдско Село. При взрив емитират силна ментова воня, която задушава противниковата пехота.

5.Узи с бронебойни лопатрони. Пробиват не само бронята, но разполовяват човек на две.

6.Коткалашник. Модифицирана селска версия на AK-47. Вместо с барут патроните се пълнят с прахта на кремирани котки.

Бойни Машини и артилерия 1.Батъл Трактор (най-ново поколение тежковъоръжен щурмови трактор) - Доста добра машина, разработена от Кибертрон за разбиване на подсилени с титан бункери и силози на балистични ракети .
2.БК-1 (Бойна Каруца). Тежковъоръжена и бронирана каруца, теглена от 2 кончета. Въоръжена е с едно 152 мм. оръдие и две картечници - една с калибър 7.62x54 и една с калибър 12.7x118
3.ЩК-1 (Щурмова Каруца). Олекотена версия на БК-1, предназначена за щурмови атаки.
4.МТБК (Много Тежка Бойна Каруца). Модернизирана версия на БК-1. Направена е изцяло от висококачествено Жилязу, подсилено с Ментина. Разполага със 155 мм. оръдие, 2 картечници от същият калибър, а също така и с 1 зенитна установка "Пъдпъдък". Тегли се от 6 кончета. Прикрива пехотата. Екипажът се състои от 6-има селяни.
5.Коткотанк-Танк с животински екипаж който е предназначен за боеве на Не-земни планети .Танкът се движи на мляко комбинирано с Whiskas , дизеловия модел се движи на Kitekat

Военновъздушни Сили Това е второстепенната част на армията. Служи като поддръжка на пехотата. Военновъздушните инженери са най-подбраните кадри от селата по всички краища на страната. Те могат да направят от всеки гюм самолет, само като му добавят две крила и му налеят от кукурузеното гориво, изобретено от Митака.

Въоръжение:
Скумрия(изтребител) - модернизирана версия на немските Щуки, изстрелваща ракети с бойна глава, направена отМентина.

Окопни Сили Това са може би най-важната част от армията. В напечени положения тези смели селяни копаят километрични окопи, а при много напечени ситуации серат в тях.


Строителни войски Това е не-бойна единица създадена за мирно време и началото следвоенно време . На тях не им се дават оръжия защото , предимно са кретени и могат да гърмят по всичко , дори и въоръжените сили се страхуват от тях

Въоръжение

1.Селски слип (армия) или боксерки (специални части)

2.Проста лопата

3.Много често се виждат и каски на СС без дупки за вентилация,за да могат да варят
картофи в тях

4.При офицерите често се наблюдават и куртки от Виетконг,кожени ботуши и
пистолети Люгер P08, някои от които дефектни


Военни звания в Армията на Уестсайдско Село Подредени от най-ниските, към най-високите

Пехота и Военовъздушни Сили Войнишки Звания 1.Лопатар
2.Кефрейтор

Сержантски състав 1.Срежант (обрязва лозята) 2.Плешивина 3.Срежант-Ликьор 4.Кандидат-Обработвач

Младши офицерски звания 1.Блейтенант 2.Водообръщач 3.Обгазител 4.Копатам

  Старши офицерски звания 1.Седялник 2.Ряпоруп 3.Тиквеник

Висши офицерски звания 1.Запечен Червеношийко 2.Кривоврат 3.Фльонгогръб

Окопни Сили Войнишки звания
  1.Прост Копач 2.Много Прост Копач

Сержантски названия 1.Ръцекоп 2.Теслоглав 3.Търнокопчик 4.Мотичник 5.Тризъбарник

Младши офицерски звания 1.Младши офицерски звания 2.Младши Лейканант 3.Старши Лейканант 4.Полековник (кове полето с чук)
Старши офицерски названия 1.Майор - Глистовад 2.Майор - Пришпор 3.Майор - Воайор

Висши офицерски названия 1.Земеделец 2.Земебезделец 3.Полеви Гинедал (генерал, който не си дава полетата) 4.Райхсдуплер

Други специалности 1.Прощъпулник - Вестител. Този, комуто възлагат да тича като алтав няколко километра до друг пункт, за да занесе ценна информация - леп и картофи. 2.Жичкар - Свързочник. Използват го, за да разкрият позицията на вражески снайперист. Ако успее да свърже жицата, го карат да я развърже, да се върне и да повтори действията си, докато вика, за да примами снайпериста. Когато го убият, в рапорта пише, че е бил недъгав и е се е удушил на жицата си. 3.Кукер - Механик. Понеже окичва всички инструменти по тялото си и плаши противника като дрънчи. 4.Чумар - Снайперист. Като чума - никой не го вижда и убива бръже. 5.Пастет - Танкист. Понеже е в консерва. 6.Скумрия - Водолаз, подводничар. 7.Скубана хохошка - Пилот на самолет. Подигравка, защото пилотът не може да лети без самолет. 8.Шут - Шпионин. Облича се в чужди униформи и върти селски номера на врага. 9.Пиратчик - Сапьор.


Изисквания Днес в армията на Уестсайдско Село може да влезе всеки селянин, който отговаря на следните изисквания: 1.Да е селянин на Уестсайдско Село и да няма друго селянство. 2.Да е физически здрав, което означава да няма чопнат кръст. 3.Да може да премине през физическите нормативи и да победи главнокомандващия на нащъпанка

Снимки:

image
Узи с модифицирани
бронебойни патрони - лопатрони.
Изобретение на Митака.


image
image



Сухопътните воиски
на Уестсайдско Село


image



Юбилеен медал
на участниците
възтановили Ерген Минаре


image
image

Горд войник
от Окопните Сили








 




Тагове:   лев,   сили,   окопи,   смях,   Уест,   Всичко,   По,   горд,   войн,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: absurdut
Категория: Забавление
Прочетен: 21935
Постинги: 13
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930