Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2014 13:45 - Интересно 2-ра част
Автор: absurdut Категория: Забавление   
Прочетен: 533 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.09.2014 13:46


Продължава втората част от абсурдните учени и техните изказвания. Отново съм аз, този с чадъра и котките...

Но този път, ще направя един анализ на няколко статии, които са наистина абсурдни!
 
Динозаврите са обитавали нашата планета девет милиона години по-рано, отколкото учените мислеха досега.

Ах тези учени.... какво да ги правиш... първо преди 300 милиона години са живели, по късно пък се отхвърлиха с изречението "Не, преди 1 млд. г.", а сега дори и няколко милиона по-рано... Последно, не разбрахме кога?

NASA планира мисия до Европа - спътника на Юпитер, може да има живот.





НАСА... НАСА та НАСА.... те всяка седмица, смятат, че има живот на няколко планети от няколко слънчеви системи... май и те не знаят къде ще има или няма да има живот... Абсурдните идеи идват сигурно от марсиянския робот, който ходи и събира прах по Марс, и случайно попднал на прах от Европа ( спътника на Юпитер!!!!! )... или, Хъбъл заснел Йети ( Голямата Стъпка ) на Европа ? 

Тъмната страна на Луната е тюркоазена
 Така... сега... тъмната страна на луната се казва тъмна, защото е ТЪМНА! Как може.... не мога да ги разбера, как си го представиха, от къде им дойдоха тези идеи и мисли... не знам... 

На Международната Космическа Станция ще посрещат нова година 15 пъти

Космонавтите ще навлязат за пръв път в новата година днес в ранния следобед българско време, прелитайки над Австралия и Нова Зеландия.

Екипажът на Международната космическа станция ще посрещне Новата година 15 пъти и 14 пъти ще се върне обратно в миналото.


И тук става нещо... значи 15 пъти ще празнуват и после 14 пъти и после ще върнат обратно в миналото ?!?!?!? Мозъкът ми се обърна наобратно... Момент да го възвърна в началното му състояние..... момент.... ахх.. готово! Сега как ще се върнат обратно в миналото ? И колко пъти ще празнуват нова година ? Математическа задача, с трудност : " АБСУРД "


Гравитацята ще намалее осезаемо на 04.01.2014г.

imageЗемното притегляне ще намалее осезаемо на 04 януари 2014г.

Изданието цитира британския астроном Патрик Мур, според когото необичайно астрономическо явление ще предизвика отслабване на земната гравитация.

В 9.47 ч. по Гринуич Плутон ще премине точно зад Юпитер, гледано от Земята. При такова изравняване на планетите комбинираната гравитационна сила на двете небесни тела за кратко ще придобие надмощие над земното притегляне и ние ще тежим по-малко.

Да обясня... Хората живеещи на южния полюс ходят с главата на долу, но не може да го осъзнаят... факт е, че не тежат изобщо... Хората на екватора ходят перпендикулярно на земята, така да го кажа, и те не тежат. Ние в Европа, ходим настрани, малко на долу, и пак не тежим, тези вече към Америка, Канада и онези на Северния полюс, може да тежат, но не ми се вярва... Кои сме " НИЕ ", не се 

НАСА ще отглежда босилек и ряпа на Луната
.................... Нямам думи.... НАСА, не се ли занимаваше с изледването на планетите? От кога станаха фермери ?


 



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: absurdut
Категория: Забавление
Прочетен: 21897
Постинги: 13
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930