Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2014 14:52 - Всичко по 1 лев 4-ра част
Автор: absurdut Категория: Забавление   
Прочетен: 943 Коментари: 0 Гласове:
0



  Свободна Воля  

Илюзорно състояние, предизвикано от дълбоко неразбиране на детерминантният характер на заобикаляюата ни Вселена. Обикновенно рецидивите му са пряко свързани със злоупотребата салкохол, или преследвани от закона вещества. Практическите му проявления са свързани обикновенно с минимални флуктуации по хоризонта на събитията, неуместни изказвания и ниска информационна плътност като цяло.

Дейността му може да бъде лесно емулирана при Изкуствения Интелект (ИИ) с помощта на вграждането в системата на видеосензор, насочен към полупразен буркан с грах, в който има малко бързоварче, свързано към источник на ел. ток с променлива мощност. Данните от сензора се преобразуват, и подават директно като сигнали към двигателните ефектори на андроида, след което околните се попикават от смях докато го гледат как се гърчи, и разбира се, преди да са осъзнали, че няма съществена разлика между позицията на робота във Вселената и тяхната собствена. Когато осъзнае този факт, нормалният експериментатор (не важи за Зли учени) обикновенно се пропива и заскитва.

Зли учени Група заговорници, поставили си за цел Световното господство и Новия ред. Тайната им квартира е известна като Сорбоната и е разположена във Франция. Там те системно преоткриват топлата вода и сапуна. Явяват се помагачи и яростни последователи на масоните.

Слухове

Има слухове, че злите учени са плод на зъл замисъл между Галин Калчев - Релефат, Сотир, Августуломей и Ахмед Мерчев.

 

Твърди се, че са създатели на злите сили. Тяхната идея се пропагандира скрито чрез медийни знаменитости като Слави Трифонов и Юлиан Вучков.

Апропо

Обявената награда от Аятолах Хомейни достига джакпот от 90 000 0000 крони. В същото време се очаква именитото произведение Сатанински строфи да получи номинация за парите от динамит (завещани от Нобел на група паразити, които ги раздават на близки и роднини).


Роската  

Фигура от структурата на Интербилд. Седи на върха на пирамидата на кабелджиите. Прилага математически формули от висок клас в работата си. При среща използва тайна парола:

"Ко стаа е?"

Роската по време на тайна мисия, на Интербилд:
image


Лопата Мен

Лопата Мен (Lopata Man), е уестсайдски супергерой, защитаващ селяните и техните обетовани земи, предназначени за кОпане. Притежава моторна каруца, самонасочваща се лопата, люгер и някакво странно устройство, което според самия Лопата Мен представлява "джангърник" - MP3 плейър.

Съселяни се заклеват един в друг да не издадат, че истинската му самоличност е Шимо, но според злите учени това е natrapnika.


Мъже  

Същества, родени на Марс. Естествен антагонист - жените.


Вандала  

Същество, с наклонности на трезвеник и особено смислени татуировки, част от които си е правил собственоръчно и пред огледалото. Също като граф Добромир(за когото изследователите предолагат, че е негов разномайчен близнак) е всеизвестен любител на оксидираната ламарина, но за разлика от него харесва и нежната еротична поезия. Може да бъде засегнат единствено от музиката на полските вредители. Практикува забравен вид фехтовка. Спи денем. Обитава Пазарджик, където заедно с граф Добромир е пазител на Би 52.




Журналистика  

Журналистиката е науката за това как да си вреш гагата дето не ти е работа и да представяш въможно най-обикновени и ежедневни събития като мега сензационни.

Журналистите се изявяват в СМИ


Лютви Местан

 

 

Новият стар на ДПС, назначен за такъв след инцидента с водното пистолетче и хидролога.

(Не)тайно влюбен в СИгнатов политик ни от ляво, ни от дясно. Страда по него дълги години, като се опитва да го впечатли от парламентарната трибуна с променлив успех, след изчезването муизпада в дълбока емоционална криза и казва ГЕРБ да си ходи,защото не разбирали народа, с което иска да каже, че не са успели да вникнат в неговия претекст или подтекст, едно от двете.







Лунатици  

Лунатиците са коренното население на луната,част от което емигрирало и се нарекло турци(на нормален език думата приблизително означава брадясал хуманоид,спонсориращ собственото си изнасилване).Останалите лунатици продължили живота си в кратерите,като постепенно били покосени от доброкачествен вид на сифилен трипер,донесен от първите космонавти и разработен в абсурдистанските лаборатории чрез съществото,известно като "Прахосмукачката" и основно заработващо прехраната си с дигане на краката си(виж Чалга).В днешно време чисти лунатици могат да се видят в специализираните санаториуми,галено наречени "Лудници".



Пешо Менса

Пич, чиято специалност е менсването - жест на респект към здравословния поток на тестостерон на даден пич.

Еее, Симо, к"о стаа, уе, менс?

- Пешо разпичва колега.


Това

 

 

Нещо, което може да се посочи, види или отчете. Пример: Това нещо


Депозит

Пари, които повече няма да видите. Дар или жертва, в парична форма, принасяна по време на ритуал по нанасяне в апартамент. (виж също подливане на вода)

Депозитът е голям колкото месечния наем и се внася веднъж, с обещанието да бъде възстановен на наемателя след неговото изнасяне.

Това, обаче, са спекулации. При физическа повреда в апартамента или морални щети нанесени на хазяина, той най-накрая се чувства достатъчно уверен иомнипотентен да си признае че притежава парите ви и ще ги използва за продуктивни цели (виж коледни подаръци).

Фантазии

Множество фантазии са свързани с това как да бъде избегнат бъдещия депозит, а още по-лошо процент даван на агенция. Както е известно тези две давания на загубени пари не могат да се избегнат, освен ако не сте истински еврей

Една от тези фантазии, гласи следното:

За да се избегнат подобни анални стенания, психолог професор доцент Огнянов препоръчва The Trust Transfer.

 

При него, месечният наем се плаща и 2 седмици по-късно се влага "депозитът", който, при успешно спечелване на доверието на хазяина, да бъде transfer-нат (прехвърлен) като наем за следващия месец. Това, разбира се, трябва да се удостовери в договор. Деfuckто, така се удовлетворяват желанията на двете страни и доверието се подсилва. Депозитът е платен и при хармонични отношения наемателят не губи парите си и има сигурен покрив за следващия месец.

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: absurdut
Категория: Забавление
Прочетен: 21921
Постинги: 13
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930