Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2014 14:09 - Всичко по 1 лев
Автор: absurdut Категория: Забавление   
Прочетен: 619 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.09.2014 14:11


  Обеля  

Място, където, ако не внимаваш, ще ти обелят кестена или ще си намериш белята.

Renault

 

 

Друго наименование на "Вода и Канал - Париж".

Идва от Р(рррррррррр)е (звук, издаван от задните части след прекомерна употреба на боб, ябълки и кисело зеле с чесън) и Но?!? (звук, издаван когато някой се опита да запуши въпросните задни части с цел диверсия на химическа атака).

Легенди

Съществуват известни градски легенди (особено сред по-неплатежоспособните), че това е название на кола, но руските учените твърдят, че това са измислици, вероятно породени от далечната връзка с Японския производител на автомобили Нисан.
 

Измъчване на военнопленници с песен  

Измъчването на военнопленници с песен е един от най-старите и изпитани методи за получаване на секретна информация от противника.Използването на тази система започва около 1813 във Франция,където Наполеон назначава Красимир Аврамов на поста Ръководител на проекта за измъчване на военнопленници с песен.Именно Аврамов е считан за гурото на този вид военна тактика.През 1815 лично Наполеон му връчва медал за заслугите му в тази сфера.

Днес най-известните певци в световен мащаб,работещи в тази насока са Парис Хилтън,за която се твърди,че с пеенето си сваля вражески самолети,Бритни Спиърс и Мадона,а в България-доайена на измъчването с песен Краси Аврамов,Азис и всички останали чалга певици.

Дянков   image
Пицамен на пресконференция за последната уловена пица

Пратен от Световната Банка пицамен агент в България. Целта му е чрез подмолни действия, неполитиканстване и простовати думи (като "малоумен", "феодални старци") да съсипе пица индустрията в България.

Доказателство за изклчително свръхестествените му способности е успехът му да се внедри като Дясната ръка на Бойко Борисов и лява на Васа Ганчева.

Въпреки видимата прилика с Хер Флик от Гестапо, отказва да признае, че му е брат близнак. Възгледите му върху цялата хранително вкусова промишленост в България, не са особено добре приети от хората, но са побликувани в 26 тома озаглавени "28 антикризисни мерки и тяхното приложение" от издателство "Просвета". Този епохален труд е предложен за изучаване в началния курс на образователната система. Просветени твърдят, че в написването му имат съавторство и доказани теоритици и практици като Ахмед Мерчев и Юлиян Вучков.

      "Пица+бюджет , всичко по масло и мед"
      "Кризата в страната действително произлиза от недостиг на парични средства, а оттам и недостатъчно плащания за кредитни плащания на паричния недостиг."
   "Третия приоритет е да се даде на първо място приоритет на разпределяне на бюджетния дефицит по приоритетни плащания към приоритета на дефицита извън бюджета."


Живот   ОПИСАНИЕ

Живот - опасна, силно заразна болест, най-често с летален изход. Предава се по полов път от мъжки на женски екземпляр. Изключение правят случаите, в които пръст има Чък Но, който може да предаде болестта по въздух.

Животът е достатъчно дълъг, но не достатъчно широк!

Инкубационен период - от 7 до 9 месеца. Срещат се изключения при моряшки съпруги, при които този период може да продължи над 12 месеца.


Динамика на протичане - хронична

Локализация - генерална

МИНАЛО И НАСТОЯЩЕ

Според неназовани източници, Масоните са направили няколко неуспешни опита за предаване на болестта по изкуствен път.

В Германия от векове се правят опити болестта да се предаде от мъжки на мъжки екземпляр. Опитите, разработките и изпитанията все още продължават, макар и да се забелязват известни успехи...

Единствено при Сивата гугушка, покемон и чебурашка не е възможно пренасяне на заразата, тъй като е останал само по един представител от вида.

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: absurdut
Категория: Забавление
Прочетен: 21941
Постинги: 13
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930